RAISHERIE'S CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Raisherie's Corner. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 9:18 Er zat zoveel peper in het broodje dat je de kruiden niet proefde. De nassi was net niet gaar en al het eten miste net iets meer zout/ bouillonblokje/ kruiden. Maar de rottiplaat was oké Maar
8 mei 2024 om 22:47 Snelle en nette bezorging. De verhouding tussen rijst en overige ingrediënten was zoek. Erg veel rijst, (teveel voor 1 persoon) en te weinig overige ingredienten. (kip,kerrie,boontjes, zoet/zure komkommer) Zeker voor die prijs had dat beter gekund.
3 mei 2024 om 7:54 Roti met kip is erg lekker. Het eten was ook lekker warm. Het roti blad was gedeeltelijk taai maar verder smaakte alles prima.
16 apr 2024 om 20:21 Lekker gegeten van de nasi kipfilet en 1 roti kipfilet gerecht. Minpuntje was het Roti blad, dit was aan de buitenkant taai en te hard.
6 apr 2024 om 19:45 Eerste keer is vaak lekker kijken of ze het volhouden bezorging wat snel zeker voor herhaling vatbaar...
28 mrt 2024 om 19:31 Rijst was lekker. Het broodje echter was droog en hard.
21 mrt 2024 om 20:39 Broodje kip kerrie besteld. Ik kom zeker nog eens terug!
14 mrt 2024 om 19:04 Heerlijk eten! Altijd goed warm snelle bezorging en ook nog eens een prima prijs!
9 mrt 2024 om 21:17 Ik werd netjes gebeld dat ze iets later kwamen bezorgen. Het eten was prima.
25 feb 2024 om 21:39 De kip kerrie was goed op smaak. Lekker vers. Voor herhaling vatbaar.
25 feb 2024 om 20:36 Het eten was heeeeeerlijk! Echt een aanrader. Ik kom snel nog eens terug! Wat fijn dat er nu ook zoiets in werkendam te bestellen is.
25 feb 2024 om 19:27 Ben netjes gebeld dat de aangegeven bezorg tijd niet haalbaar was. Aangegeven tijd door de telefoon klopte. Prijs kwaliteit/hoeveelheid laat wat te wensen over, wij geven de schuld aan dat ze net nieuw zijn. Over 2 maanden weer proberen.